Where pleasure and results go hand in hand

 Wie is HGL?


Mijn naam is Ria Pranger. Full-time manager van een sportschool en in de overige uren dansdocente en entrepreneur. HGL zijn de voorletters van mijn volledige naam.

Met een ballroom & latin-dansachtergrond heb ik al jaren danservaring en heb ik tijdens die periode les gehad tot op hoog niveau. Daar is een paar jaar geleden salsa aan toegevoegd. En ook daar heb ik nu de nodige uren dansles, stylingstrainingen en workshops voor gevolgd. En heel wat (oefen)uren op de dansvloer gestaan tijdens Latin Party's. 

Wat docentenvaardigheden betreft heb ik de nodige trainingen en opleidingen gehad:

  • 3 zilveren certificaten Lessmills-groepslessen Body Combat, Body Balance en Body Vive
  • certificaat XCO-trainer
  • docentenopleiding salsa deel I Salsaventura Opleidingen Den Haag
  • docentenopleiding salsa deel II Salsaventura Opleidingen Den Haag

(zie fotogalerij)

Ik geef sinds september 2019 de lessen samen met dansdocenten i.o./dansassistenten en ik heb een leuk team van mensen om me heen die me helpen en ondersteunen bij activiteiten. 
 
 
 
E-mailen
Info
Instagram