Where pleasure and results go hand in hand

Algemene informatie

Cursus salsa LA-style (On-1)

De volledige cursus bestaat uit 8 opvolgende delen (beginners 1-3, Intermediate 1-4, advanced) van elk 10 lessen van een uur en worden gegeven volgens een vastomlijnde structuur. Deze structuur zorgt voor een logische en duidelijk te volgen lesopbouw. Hierdoor heeft iedereen aan het einde van dezelfde cursus ook dezelfde figuren, technieken en styling geleerd.

De week voorafgaand aan elk nieuw dansseizoen is er een gratis proefles. De cursussen starten in september, januari en april. 

De lessen worden gegeven vanaf min. 3 tot max. 10 paren bestaande uit een leider en een volger. Dit betekent dat er min. 6 tot max. 20 personen in kunnen schrijven per lesdeel. 

Wanneer er 2 vrouwen of 2 mannen samen willen inschrijven als danspartners, wordt in de eerste les de danspositie bepaald (leider of volger). Deze zal de gehele cursus worden aangehouden. 

Personen die zich inschrijven zonder danspartner komen op een wachtlijst te staan, totdat er een te koppelen danspartner inschrijft of er een hulpheer/dame beschikbaar is. Hiervan word je per mail op de hoogte gesteld, voordat je inschrijving definitief is.

Voor de les is er (op eigen kosten) gelegenheid om wat te drinken te halen bij de bar van het café. De bar is te bereiken vanuit de danszaal. En na de les kun je eventueel ook nog een drankje nuttigen en even gezellig bijkletsen in het café. 

 
 
 
 
E-mailen
Info
Instagram